Το tzampalampa.gr. στα πλαίσια της άμεσης και αποτελεσματικότερης  εξυπηρέτησής σας εφαρμόζει κανονισμούς ποιοτικού ελέγχου και πρωτόκολλα ασφαλείας στο στάδιο πληρωμής της χρηματικής σας συναλλαγής και παρέχει τη δυνατότητα επιλογής του τρόπου τιμολόγησης προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης). Σε αυτό το πλαίσιο σας διασφαλίζει τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: 

Με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας
Η χρήση πιστωτικής κάρτας είναι ένας ευέλικτος και ασφαλής τρόπος πληρωμής για τις ηλεκτρονικές σας αγορές. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa & MasterCard ή αντίστοιχες χρεωστικές και προπληρωμένες  κάρτες. Κατά την διαδικασία πληρωμής των προϊόντων με την κάρτα σας μεταφέρεστε αυτόματα, σε ασφαλες και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών PCIDSS της Εθνικής Τράπεζας όπου θα σας ζητηθούν απαραίτητα για την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής σας συναλλαγής στοιχεία όπως ο αριθμός και η ημερομηνία λήξης της, το ονοματεπώνυμο όπως αυτό αναγράφεται σε αυτήν καθώς και ο τριψήφιος αριθμός Card Verification Value (CVV) για τις κάρτες Visa & Card Verification Code (CVC) για τις κάρτες, ο οποίος και αναγράφεται στο πίσω μέρος κάθε κάρτας. Το πρωτόκολλο για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές SSL (Secure Sockets Layer) 128-bit χρησιμοποιείται καθ’όλη τη διάρκεια της συναλλαγής σας με το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την αξιοπιστία της ανταλλαγής δεδομένων σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον συναλλαγών.

Aντικαταβολή:

Πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή χρεώνεται +3€.

Στις περιπτώσεις όπου η παραγγελία θα ταξιδέψει για λογαριασμό του πελάτη με μεταφορική εταιρία και όχι με κάποια courier, τότε θα πρέπει ο πελάτης να καταβάλλει όλο το ποσό τραπεζικά ( μεκατάθεση ή με πληρωμή με κάρτα) γιατί οι μεταφορικές εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε δεν δέχονται αντικαταβολή.

Με Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό 
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας και τις υπόλοιπες συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις στους λογαριασμούς πουεμφανίζονται στο αποδεικτικό email επιβεβαίωσης παραγγελίας και είναι οι εξής:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN: GR74 0110 4350 0000 4350 0642 541 - Δικαιούχος: ΣΚΑΛΤΣΑ ΒΙΟΛΕΤΤΑ

EUROBANK

IBAN: GR33 0260 3140 0003 3020 1562 059 - Δικαιούχος: ΣΚΑΛΤΣΑ ΒΙΟΛΕΤΤΑ

Κατά την κατάθεση ο πελάτης θα πρέπει να καταθέσει το σύνολο της τελικής αξίας παραγγελίας (συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων εμβάσματος της κάθε τράπεζας), προσθέτοντας στην αιτιολογία της κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του και τον αριθμό ηλεκτρονικής παραγγελίας. 

Το καταθετήριο θα πρέπει να αποσταλεί με email στο pliromes@tzampalampa.gr. 

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και το tzampalampa.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 


Scroll